Bemutatkozás

Üdvözlöm, Lakatos Attila vagyok és köszöntöm abból az alkalomból, hogy felkereste honlapomat.

Engedje meg,hogy bemutassam vállalkozásom és tisztelettel felajánljam szolgáltatásaim.

Cégem széles körben vállal belsőépítészeti munkálatokat, festést, mázolást, tapétázást, díszítőfestést- mindig követve a legújabb technikákat, parafa lerakását, valamint épületek külső szigetelését.

2010-ben bővült a tevékenységi palettánk nagyteljesítményű gépi glettelővel és gépi festő géppel, amely segítségével, még gyorsabban még nagyobb felüleletet tudunk elkészíteni!

Több éves szakmai tapasztalatom, továbbképzések, az hogy tanulóként a legjobb mesterektől tanulhattam mind hozzájárul ahhoz, hogy munkáim során elengedhetetlen a gyors, precíz, de minőségi munka. Csapatom tagjai is olyan szakemberekből áll, akik velem együtt mindig a megrendelő kívánságát, és igényét szem előtt tartva igyekeznek, hogy Ön minél hamarabb átvehesse és élvezhesse megújult otthonát.

Számunkra természetes a bútorok és egyéb felületek letakarása fóliával, így tiszta munkaterületet adunk át, de kérésre a munkánk után pipere takarítást is vállalunk.

A kiváló minőség és az ügyfelek megelégedettsége érdekében munkáink során kizárólag neves gyártók jó minőségű termékeit használjuk.

Elmondhatom magamról, hogy 2003 óta a "Sto díszítőfestő mester" cím viselője vagyok, mely garancia arra, hogy a Sto cég által gyártott anyagokkal egyedi, különleges díszítő munkálatokat tudok végezni, minőségi kivitelezéssel és teljeskörű granciával. Ez alatt az idő alatt több neves belsőépítésszel összhangban dolgoztam és igyekeztem tudásom legjavát nyújtani az egész ország területén megrendelőim nagy megelégedettségére. Külön kiemelném hogy a díszítő munkálatokat Eged Attila úrral közösen végezzük, aki a Sto cég magyarországi szaktekintélye, a különleges minták megalkotója - mind bel- és külfüldön.

Ha határozott elképzelése van mi megvalósítjuk, ha nincs bízhat bennem és tapasztalatomban, közösen megkeressük az Önnek legjobban tetsző és legekedvezőbb megoldást.

Kérdésével, kérésével, elképzelésével keressenfel bátran elérhetőségeinken vagy küldjön nekünk üzenetet, a távolság nem akadály számomra, ingyenes felméréssel anyagbeszerzéssel, és igénye szerint takarítással állok szolgálatára.